Dřevěné štěpky na uzení (Wood chips)
Detailní popis produktu
Na výběr se nabízí čtyři varianty:
- Ořechovec Hickory - můžete použít pro zauzení ovoce, ořechů, hovězího masa a všech druhů zvěřiny
- Pekanový ořech - kořeněná uzená jídla, zejména klasické americké grilované pokrmy
- Jablko - vhodné na ryby, vepřové i bílé maso, drůbeží maso jako je kuře nebo krocan
- Třešeň - nejvhodnější na ryby, jehněčí, kachní a hovězí maso a všechny druhy zvěřiny
Před použitím namočte na cca 30 minut do vody, aby štěpky nasákly - budou pak při položení do dřevěného uhlí vydávat větší množství aromatického kouře, který Vám báječně ovoní Vaše mňamky.
Použité množství - stačí větší hrst.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.